Cüneyt Özdemir müzisyenleri "homurdanmak"la suçladı! Sanatçılar ayaklandı! "Yayınını da al git"

Pandemiden en çok etkilenen gruplardan biri olan müzisyenlere yine bir destek çıkmadı. Gazeteci Cüneyt Özdemir, zor durumda kalan müzisyenleri ‘homurdanmak’ ile yaftaladı. Özdemir’e birçok isimden tepki geldi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından “Müzisyenler ve Sanatçılar’ın (haklı) yasak isyanını bugün 12:00’de http:// youtube. com/cuneytozdemir‘de konuşuyoruz. Sanatçı dostlarımız homurdanmak yerine buyrun yayına bağlanın ve derdinizi anlatın” ifadelerini kullanarak bir paylaşım yaptı.

Özdemir’in bu paylaşımına birçok isim tepki gösterdi. Zor durumda olan müzisyenlerin sıkıntılarını dile getirmesini ‘homurdanmak’ olarak nitelendiren Özdemir’e Fırat Tanış, Gökhan Özoğuz, Güneş Duru gibi isimlerden tepki geldi. 

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Özdemir’e şu ifadelerle yanıt verdi:

Ülkemizdeki Sanatçı ve O sektörün emekçileri Pandemi boyunca “HİÇBİR YARDIM ALMADAN” Ayakta kalmaya çalıştı, tıpkı diğer tüm sektörlerdeki Emekçiler gibi. 1.5 senedir kuruş girmedi keselerine Bunun adı Sanatı, Sanatçıyı ölüme terketmektir.

“YAYININI DA AL GİT”

Fırat Tanış ise Özdemir’i etiketlediği paylaşımına “Yayınını al da git” notunu düştü.

Güneş Duru ise Özdemir’in ‘homurdanmak’ tepkisine “Homurdanmayın, çağımız gazeteciliği rahatsız oluyor” sözleriyle yanıt verdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: İyi bir paparazzi; hayatı boyunca kaç kere acil servise gider, kaç para kazanır?
“Deliller henüz toplanmadı”
Raziye Özdemir Tüfekçi Yazdı: Kirlenen Çevre, Yorulan Zihin
İmamoğlu’ndan ‘çöküş’ uyarısı: Ya iktidar ülkeyi derin bir çöküşe sürükleyecek ya da insanca, hakça bir düzen kuracağız
MSB'den düşürülen İHA açıklaması: Kontrolden çıkmıştı