Cumhuriyet'te bir ayrılık daha: Mustafa Kemal Erdemol, 'Giden dostlarımı yalnız bırakamam' diyerek açıkladı

Gazeteci Mustafa Kemal Erdemol, Cumhuriyet gazetesinden ayrıldığını açıkladı.

Geçtiğimiz hafta 8 gazetecinin işten çıkarılması ile gündeme gelen Cumhuriyet gazetesinde sular durulmuyor. Gazeteden yapılan açıklamada 8 gazetecinin görevine iade edildiği söylenmiş, ancak gazeteciler yaptıkları bir açıklama ile durumu yalanlamıştı. 

Bunun yanında işten çıkarılan gazetecilerin yanında olan ve işten çıkarmalara tepki göstererek istifa eden Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya'nın gazete ile bağının koparıldığını öğrenilmişti.

3 İSİMLE YOLLAR AYRILDI

Bugün gazetede 3 isimle daha yolların ayrıldığı bilgisi verildi. Gazeteci Yazgülü Aldoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yayın Koordinatörü Serkan Ocak ve çevre haberleri uzmanı Hazal Ocak'ın gazeteden ayrıldığını, Yazıişleri Müdürü Olcay Büyüktaş'ın da görevine son verildiğini açıkladı.

MUSTAFA KEMAL ERDEMOL'DA AYRILDI

Son olarak ise gazeteci Mustafa Kemal Erdemol, Cumhuriyet gazetesinden ayrıldığını duyurdu. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erdemol, ''Hoşçakal cumhuriyet...emekçi arkadaşlarımız için işinden olan aykut'u ve giden dostlarımı yalnız bırakamam..umarım kibrin, otoriterliğin, saygısızlığın, kendini beğenmişliğin, tek adamlığın "alev"inden kurtulursun bir an önce'' ifadelerini kullandı. 

Erdemol paylaşımını ''O "alev"e gaz olacağıma işsiz kalırım daha iyi'' diyerek bitirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Site aidatlarına ilişkin yeni yasa mecliste
Darbedilen okul polisi ateş açtı, yanlışlıkla berberi vurdu
Suudilere BAE şoku: Sonun başlangıcı olabilir
İzmir’de itfaiyenin hızlı müdahalesi faciayı önledi
ABD'den dikkat çeken karar: Trump’lı 'America250' pasaportları geliyor!