Cumhuriyet’te bir ayrılık daha

Ekonomi yazarı Erdal Sağlam, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cumhuriyet gazetesinden ayrıldığını duyurdu.

Cumhuriyet gazetesindeki sendikal faaliyetleri ile başlayan ve 24 gazetecinin ayrılması ile sonuçlanan gelişmelere bir yenisi eklendi.

Cumhuriyet’in ekonomi yazarı Erdal sağlam paylaştığı mesajla, ayrılan diğer çalışanlara da dikkat çekerek gazete ile yollarını ayırdığını duyurdu. Erdal Sağlam, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugünkü yazı Cumhuriyet'teki son yazımdı. Aykut başta olmak üzere giden arkadaşların geri dönmesini umuyordum ama olmadı… Tüm Cumhuriyet gazetesi çalışanlarına ve okurlarına gösterdikleri yakınlık için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!