Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elif'e geçmiş olsun mesajı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’ Seni, kardeşlerin Elzem ve Ezel'i; İdil'i, İnci'yi ve daha birçok evladımızı bizlere bağışlayan Allah'a şükürler olsun. Geçmiş olsun canım yavrum...’’ paylaşımında bulundu.

Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından Bayraklı’da çöken Doğanlar Apartmanı’nda enkaz altında kalan 3 yaşındaki Elif Perinçek yaralı olarak kurtarıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ELİF PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından, 65 saat sonra depremin enkazı altından kurtarılan 3 yaşındaki Elif için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Elif'in el salladığı hastanedeki görüntüsüyle birlikte Erdoğan tarafından paylaşılan mesaj şöyle: "Seni, kardeşlerin Elzem ve Ezel'i; İdil'i, İnci'yi ve daha birçok evladımızı bizlere bağışlayan Allah'a şükürler olsun. Geçmiş olsun canım yavrum..."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hastanede kendini jiletlemiş, babası müdür diye kayda geçmemiş
Ertuğrul Özkök: Türkiye tarihinin gelmiş geçmiş ve gelecek en cesur ve devrimci reklamı
Gülistan Doku davasında gizli tanığın ifadesi ortaya çıktı: 'Valinin oğlu uziyle öldürdü, koruması gömdü'
İçişleri Bakanlığı'ndaki 'okul güvenliği' toplantısı sona erdi: Bakanlar Kahramanmaraş'a gidiyor
Türkiye'de intiharlar son yıllarda artıyor mu?