Çorum'da çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı: 1 gözaltı

Çorum'da çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı. Kavgaya karışan 16 yaşındaki P.K gözaltına alınırken, 18 yaşındaki E.K ise ameliyata alındı.

Bahçelievler Mahallesi Bahabey Caddesi Özdoğanlar Kavşağı'nda E.K. (18) ile P.K. (16) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.K. bacağından ve sırtından bıçakla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

GÖZALTINA ALINDI

P.K'nin de kavga esnasında bıçakla elinden yaralandığı ve kendi imkanlarıyla hastaneye başvurduğu öğrenildi.

E.K, acil serviste yapılan müdahalenin ardından ameliyata alınırken, özel bir hastaneye sevk edilen P.K, tedavisinin ardından gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!