"Çok kişisel nedenlerle saldırıya uğradı" demişti... Afşin Hatipoğlu'ndan Soylu'nun iddiasına yanıt!

Saldırıya uğrayan Afşin Hatipoğlu, KRT'deki Şimdiki Zaman programında Soylu'nun "Avukat Afşin Hatipoğlu çok kişisel nedenlerle (hukuki sorun olabilir diye anlatamıyorum) saldırıya uğradı" iddiasına yanıt verdi.

Hatipoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

Bugün yazar Fuat Uğur, Süleyman Soylu’yu işaret ederek, “Afşin Hatipoğlu’na yapılan saldırı, kişisel husumetten kaynaklanmaktadır, hukuki problem olur diye detaylarını vermek istemiyorum“ şeklinde bir yazı kaleme aldı.

Yazı üzerine Bakırköy Başsavcılığı‘na gittim dosyayı inceledim. Taksici dışında hiç kimsenin ifadesinin olmadığını, herhangi bir saldırganın gözaltına alınmadığını, kimsenin yakalanmadığını, herhangi bir kamera kaydının olmadığını, herhangi bir delilin olmadığını bizzat gördüm.

Başsavcıvekili ile yaptığım görüşmede, “Benimle ilgili ne varsa ortaya çıkartın. Ben buradayım, ben kimmişim ben de öğreneyim” dedim.

Şimdi T. C İçişleri Bakanı’na soruyorum;

1-) Tek bir ifadenin olmadığı dosyadan hangi somut delil ile bu açıklamayı yapıyorsunuz ?

2-) Bu kadar derin ve ince bilgiyi getiren kişiler, saldırganların bilgisini size niye vermedi ?

3-) Bu bilgiye vakıf olduğunuza göre saldırganları bildiğiniz halde savcılığa bildir miyor musunuz ?

4-) Kişisel husumetten kaynakladığı varsaydığınız olay, hane önünde, gece vakti, tasarlanarak, pusu kurularak yapıldığında sizin nazarınızda suç sayılmıyor mu ?
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Murat Gülibrahimoğlu'nun avukatından mahkemeye dilekçe: 'Sahte belgeyi dosyadan çıkarın'
Çin'de iki eski savunma bakanına idam cezası
50 yıllık kaleleri bir gecede yıkıldı: Starmer ağır hezimete uğradı
POS ile ödemede yeni dönem: O uygulama tamamen kaldırıldı
YRP'li Doğan Aydal'dan kaya gazı uyarısı: 'Toprağı zehirleyecek, depremi tetikleyecek'