Çocuklarını vurup, intihara kalkıştı; 3 ölü, 2 yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde 45 yaşındaki Vesih Şimşek, tabancayla 4 çocuğunu vurup intihar girişiminde bulundu.

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Vesih Şimşek, çocukları Hiranur, Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek'i kendine ait zeytinliğe getirdi. Burada henüz belirlenemeyen nedenle yanında bulunan tabancayla 4 çocuğuna art arda ateş etti.

DHA'nın aktardığına göre, çocuklar vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı. Ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu, kendisinin de intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren Şimşek, aynı silahla intihara kalkıştı.

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Cemre, Ceylin ve Nira'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Vesih ve Hiranur Şimşek ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İmamoğlu’nun Tarihi Savunması: Ben Bu Cennet Vatanda, Bir Kişi İçin Tehdidim
Ekrem İmamoğlu'na bir beraat iki mahkumiyet kararı verildi
Ekrem İmamoğlu: "Beşinci kez yeneceğim için tehdidim"
İmamoğlu ile Savcı Arasında 'Bana Bakma' Gerginliği
Aralarında Cem Yiğit Üzümoğlu da var: 21 kişi hakkında 'boykot' çağrısı nedeniyle hapis talebi!