CHP'li Öztunç, 'Esnafın durumu iyi' diyen Erdoğan’a duyurulur"; CHP Heyeti, Uşak'ta esnaf ziyareti yaptığı sırada, Reşat Keskin isminli bir esnafın intihar haberini aldı.

CHP heyetinin ziyareti sırasında bir esnaf intihar etti!CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ve milletvekilleri ile birlikte Uşak'ta esnafın sorunlarını dinlerken bir anahtarcı esnaf, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle intihar etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ve milletvekilleri ile birlikte Uşak'ta esnafın sorunlarını dinlerken bir anahtarcı esnaf, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle intihar etti.

Öztunç, "Esnafımız geçinemediğini, ekonomik kriz nedeniyle sıkıntı yaşadığını anlatan notu bırakarak hayatına kıydı. 'Esnafın durumu iyi' diyen Erdoğan’a duyurulur" dedi.

CHP Heyeti, Uşak'ta esnaf ziyareti yaptığı sırada, Reşat Keskin isminli bir esnafın intihar haberini aldı. Anahtarcılık yapan esnafın ekonomik sorunlarını anlattığı notu bırakarak iş yerinde intihar ettiği belirtidi.

Bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine yakın olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, bölgeye giderek bilgi aldı. 

Öztunç, sosyal medya hesabından, "Uşak’ta esnaf ziyareti yaptığımız sırada bir anahtarcı esnafımız ekonomik kriz nedeniyle intihar etti. Esnafımız geçinemediğini, ekonomik kriz nedeniyle sıkıntı yaşadığını anlatan notu bırakarak hayatına kıydı. 'Esnafın durumu iyi' diyen Erdoğan’a duyurulur" paylaşımı yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İnternet var, hizmet yok: Şikayetler rekor kırdı
Trafik sigortasında yeni dönem başladı: Ağustos ayı tavan fiyatları belli oldu
Aleyna Tilki ile takipçileri arasında 'şarkı' gerilimi: 'Asıl ben sizi istemiyorum'
Çocuklar Duymasın'ın Şükrü'sünün yeni işini görenler şaşırdı
Milyonluk miras kavgasında anne-kız yüzleşti: Elini öptü, ‘Ben yapmadım' dedi