CHP'li Emir: Bu bir soruşturma değil, 31 Mart’ın rövanşıdır

Murat Emir, "İBB bürokratlarını sabaha karşı kollarına girip teşhir ederek gözaltına alıyorsunuz. Bu itibarsızlaştırma operasyonudur. Bu soruşturma değil, 31 Mart’ın rövanşıdır" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik operasyona tepki gösterdi.

Emir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Ortada kesinleşmiş bir suç yok, mahkeme kararı yok, isnat edilen fiil dahi belirsiz! Ama daha önce olduğu gibi bu kez de İBB bürokratlarını sabaha karşı kollarına girip teşhir ederek gözaltına alıyorsunuz! Bu açıkça hukuka aykırı, itibarsızlaştırma operasyonudur!

Masasına Beyaz Toros koyan savcıyla, suçsuz insanları AA’ya servis eden aynı zihniyetin piyesisidir bu! Bu bir soruşturma değil, 31 Mart’ın rövanşıdır! Gideceksiniz, sandıkta da yargı önünde de hesap vereceksiniz!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Türk Jet Set’ini ve lahmacun endeksini yaratan “Kral Büyük Knut’un” hikayesi
İstanbul'da son yağışlar sevindirdi, ama...
Muzların arasında saklamaya çalıştılar: Tonlarca kokain bulundu
ABD ile İran 1979’dan bu yana en kritik temas için masada
OpenAI CEO’su Sam Altman’ın evine molotoflu saldırı