CHP'li belediyeden örnek davranış! Önce sordu, sonra yaptı...

Kırşehir Belediyesi, Kırşehir’de bulunan Karayolları Bölge Müdürlüğü için Güldiken Mahallesi’nde yeni bir hizmet binası inşa etti. Belediye başkanı Selahattin Ekicioğlu, arazinin nasıl kullanılacağını anket yaparat halka sordu. Halk, kültür parkı istedi, başkan düğmeye bastı.

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasına taşınması ile birlikte Kırşehir Belediyesi ile yapılan anlaşma gereği, Ankara-Kayseri karayolu üzerindeki 25 bin metrekarelik arazi de Kırşehir Belediyesi’ne devredildi. Cumhuriyet'ten Ömer Duran'ın haberine göre; Belediye başkanı Selahattin Ekicioğlu, arazinin nasıl kullanılacağını anket yaparat halka sordu. Halk, kültür parkı istedi. 

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasına taşınması ile birlikte boş kalan araziyi satmayı düşünmediklerini söyleyen Ekicioğlu, “Pandemiye rağmen borcumuzu 462 milyon TL’den 373 milyon TL’ye düşürdük. Pandemi dolayısıyla çok rahat bir durumda değiliz ama buna rağmen orayı satmayı düşünmedik. Orada 60-70 yıllık çam ağaçları var. Halk ne isterse onu yapacağız. O arazinin 100 bin metrekarelik bir inşaat alanı var. Ticari inşaat alanı olduğunu düşünürsek 70-80 milyon TL değerinde” dedi. 

Şehirde anket yapıldığını aktaran Ekicioğlu, “Katılımcıların yüzde 71.1’i arazinin toplantı, yeme-içme ve sosyal faaliyetlerini karşılayacağı bir kültür parkı yapılmasını istedi. Buna göre çalışmamızı yapacağız” dedi. 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Gözaltına alınan Alihan Kuriş kimdir?
AK Partili belediyenin 14 milyonluk ihalesini eski AK Partili başkan aldı
Süleymancılara operasyonun detayları: 32 şirket tespit edildi inceleme sürüyor
İran’dan Trump’a Hürmüz yanıtı: 'Şartlarımız kabul edilene kadar açılmayacak'
Popstar Mehtap’tan yıllar sonra gelen duygusal itiraf: 'Ölürüm kalırım diye açıklamadım'