Cezve davasında karar verildi: 3 yıl 8 ay hapis

Başakşehir'de bir sitede Burak Alan tarafından öldürülen Cezve adlı kedinin ilk duruşmasında mahkeme, Alan hakkında 3 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

Başakşehir'de bir sitede yaşayan Serpil Daşçı Pilavcı'nın kedisi Cezve, 2 Ağustos'ta siteye boyama işi için gelen Burak Alan tarafından öldürüldü.

Alan'ın Cezve'ye işkence ederek öldürdüğüne ilişkin görüntüler, sitenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Alan yakalanarak tutuklandı.

Burak Alan

Burak Alan bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Yüzlerce hayvansever Küçükçekmece Adliyesi'ne gelerek Cezve için adalet istedi. Alan SEGBİS'le verdiği ifadesinde o gün uyuşturucu madde etkisinde olduğunu iddia etti.

Serpil Daşçı da Alan'ın en üst seviyeden ceza almasını istedi. Mahkeme kararını açıkladı. Alan hakkında indirimsiz 3 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Dünyanın en zengin adamının full “VİP check up” sonuçları
İBB iddianamesi: 106 kişi hakkında tutukluluğa devam kararı
İstanbul'da 1 ayda 60 kişi mantardan zehirlendi: Uzmanından kritik uyarılar!
İmamoğlu: İstanbul'da tarihe ve doğaya nasıl sahip çıktıysak şimdi sıra Türkiye'de
Sıfırdan geldi, dünyanın en genç kadın milyarderi oldu