Çeşme ilçesi Ildır Mahallesi’nde saat 14.00’te otluk alanda çıkan ve sonrasında rüzgarın yön değiştirmesiyle Germiyan Mahallesi ve Urla Nohutalan Mahallesi’ni tehdit eden yangına İzmir İtfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi sürüyor. 22 arazöz, 25 su tankeri olmak üzere 100’ün üzerinde personel ile sahada çalışan İzmir İtfaiyesi, yangının yerleşim yerlerini tehdit etmemesi için çalışmalarını sürdürüyor. Ildır, Germiyan ve Nohutalan’da yangının yaşam alanlarını tehdit etmesi nedeniyle riskli bölgelerde bulunan vatandaşlar tahliye edildi.
Orman Bölge Müdürlüğü, itfaiye ekipleri, Çeşme Belediyesi birimleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ile İzmir AKUT ve komşu ilçe belediyelerine bağlı ekipler yangını söndürmek için yoğun mücadele veriyor.
Çeşme’de yangınla mücadele sürüyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri Çeşme ilçesi Ildır Mahallesi’nde otluk alanda çıkan, şiddetli rüzgarla orman ve yerleşim yerlerinin çevresine yayılan yangına müdahale için seferber oldu. Ekipler yangının yerleşim yerlerini etkilememesi için mücadelesini sürdürüyor.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
ABD ve Suudi Arabistan Irak’a hava saldırısı düzenledi: En az 20 ölü
Abdulkadir Uraloğlu açıkladı: Yabancı plakalı araçlar için yeni düzenlemeler
Yalova’da uyuşturucu operasyonu: Kırmızı bültenle aranan şüpheli yakalandı
Şırnak'ta feci kaza: 1'i çocuk 2 ölü, 2 ağır yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturması: Gençlik Merkezi Sorumlusu Tuğçe Güney tutuklandı