Cenazede büyük ayıp! "Ferhan Şensoy olduğunu bilseydik..."

Ferhan Şensoy'un Galatasaray bayrağına sarılı tabutu Teşvikiye Cami'nden çıkarılırken, 4 kişilik bir grup "Beşiktaş" sloganlarıyla kalabalığın üstüne yürüdü.

Türk tiyatrosunun usta ismi, sinema ve televizyon oyuncusu Ferhan Şensoy, iç kanama nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Şensoy, dün İstiklal Caddesi'ndeki Ses Tiyatrosu'nda düzenlenen törenin ardından Teşvikiye'de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Büyük ustanın cenazesinde ise büyük bir saygısızlığa imza atıldı.

"FERHAN ŞENSOY OLDUĞUNU BİLSEYDİK..."

Cenaze aracı camiden çıktığı sırada tabutun üzerinde Galatasaray bayrağını gören 4 şahıs Beşiktaş lehine sloganlar atmaya başladı.

Kalabalığa doğru ilerleyen dört kişiye cenazedeki yurttaşlar tepki gösterdi.

Polis araya girerek şahısları gözaltına alıp Harbiye Polis Merkezine götürdü. 4 kişinin ifadesinde "Ferhan Şensoy olduğunu bilseydik yapmazdık, çok üzgünüz" dedikleri öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İBB Davasında mahkemeden itirafçı Adem Soytekin dahil 15 kişi için tahliye kararı!
Banksy'nin yeni eseri mi? 25 metrelik heykel tartışma yarattı
Gülistan Doku'nun ailesi Erzurum'da ifade verecek
İBB davasında duruşma sırasında bir gözaltı daha: Gazeteci Erhan Tekten gözaltına alındı
Taksim bariyerlerle kapatıldı