Celal Bayar Üniversitesi'nin 'İnsan Hakları Merkezi'nden Hitler alıntısı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin İnsan Haklarını Güçlendirme ve Şiddetle Mücadele Araştırma Merkezi' Hitler'den alıntı yaptı. Hitler'in resmi ve alıntısı gelen tepkiler sonrası siteden kaldırıldı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin "İnsan Haklarını Güçlendirme ve Şiddetle Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi"nin web sitesinde İkinci Dünya Savaşı sırasında ve öncesinde milyonlarca insanın ölümüne neden olan Almanya'nın eski Nazi lideri Adolf Hitler'in "Aklın bittiği ve sustuğu yerde son karar şiddete aittir" sözlerine yer verildi.

 Hitler'in sözünün altında ise "Şiddetin her türü için hayır", "Çatışma yok barış var", "Kavga ile değil, iyilikle", "Şiddet yok sevgi var" gibi ifadeler kullanıldı. 

Hitler’in sözü sosyal medyada gelen tepkinin ardından silindi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İstisna ve Torpil Uygulaması Yurt Dışına Taştı
Operasyonların Hedefi Silah Tüccarları: Savunma Sanayiinde Çarpıcı İddialar
Ferdi Zeyrek'in kızı babası gibi mimar olacak
İngiltere'de 'sığınmacı otelleri' protestoların odağında
AKP’li Niğde Belediyesi’nin zabıtası “uyuşturucu madde satmaktan” tutuklandı