Canlı yayında gergin anlar... Hadi Özışık ile Müsavat Dervişoğlu karşı karşıya geldi!

Hadi Özışık, “Ben gazeteci olarak buradayım” deyince İYİ Parti İzmir milletvekili ve Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'nda gülümsemesi nedeniyle tepki gösterdi.

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu'nun kendisine yönelik "iktidar yanlısı gazeteci" ifadesine karşı çıktı.

Habertürk ekranlarındaki tartışmada, Hadi Özışık, “Ben gazeteci olarak buradayım” deyince İYİ Parti İzmir milletvekili ve Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu güldü ve “Siz iktidar yanlısı bir gazetecisiniz” dedi.

Özışık’ın “Ben iktidar yanlısı bir gazeteci değilim” yanıtını vermesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Özışık Twitter’da en çok konuşulan başlıklar biri olarak ifade edilen “TT” oldu. “Dünyanın en komik fıkrası” şeklinde yorumlar yapıldı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İtirafçı olduğu iddia edilmişti: ROK'tan yanıt geldi
Yusuf Tekin açıkladı: YKS değişecek mi?
Pentagon UFO dosyalarını açmaya devam ediyor: Ortadoğu vakaları...
34 yıl sonra ikiz çocuk sahibi olmuşlardı: Abdurrahman Tutdere’den Doğan ailesine ziyaret
Netflix'ten Manifest sürprizi: Başarı dolu yolculuk belgesel oluyor!