Canlarını son anda kurtardılar! Antalya'da feci yangın

Antalya'da sera işçilerinin kaldığı barakada çıkan yangın kısa sürede büyüdü. 7 barakanın zarar gördüğü yangında aralarında çocukların da bulunduğu yaklaşık 100 kişi, eşyalarını son anda kurtardı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yenigöl Mahallesi'ndeki Süleyman Erten Tesisleri'nde, sera işçilerinin kaldığı barakada saat 15.00 sıralarında yangın çıktı.

Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın, bitişikteki diğer barakalara da sıçradı. Suriyeli oldukları belirtilen ve aralarında çocukların da bulunduğu 100'e yakın işçi, hem canlarını hem de bazı eşyalarını yanmaktan son anda kurtardı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın yaklaşık 1 saatlik çalışmayla kontrol altına alınırken, işçiler ve çocuklar evlerinin yanışını gözyaşlarıyla izledi. Yangında, toplam 7 baraka yandı.

Olayı haber alıp gelen tesis sahibi İsmail Erten, can ve mal kaybı olmamasının sevindirici olduğunu belirterek, "Evsiz kalan işçileri başka ikametgâhlara yerleştireceğiz. Zarar önemli değil. Bir şekilde çözülür" dedi.
Polis, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İstanbul Havalimanı'nda milyon liralık uyuşturucu operasyonu: 2 yolcu tutuklandı
Şarkıcı ve piyanist Karsu, Hollanda Kurtuluş Günü'nün 'Özgürlük Elçisi' seçildi
Huzurevlerine kabul yaşı 60'tan 70'e yükseltildi
Mersin'de 89 sosyal medya hesabına erişim engeli kararı
AKOM İstanbul için beklenen haberi verdi: Bu hafta hava nasıl olacak?