Meteorolojiden yapılan uyarıya göre, Çanakkale’de bu gece saatlerinden itibaren yağmurun etkili olması bekleniyor. Çanakkale Valiliği, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde motosiklet, scooter, elektrikli scooter kullanıcıları ve motokurye kullanımına yasak getirdi.
Valilikten yapılan açıklamada, “Yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre Çanakkale’nin güneyinde (Bozcaada, Ezine, Ayvacık, Bayramiç) bu gece kuvvetli yağış olması beklenmektedir. Yukarıda belirtilen ilçelerimizde 21 Aralık 2023 Perşembe günü saat 03.00’ten aynı gün saat 18.00’e kadar motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkması tedbiren yasaklanmıştır” denildi.
Çanakkale Valiliği motokuryelerin trafiğine çıkmasını yasakladı
Çanakkale’de olumsuz hava şartları nedeniyle bu gece saat 03.00’ten akşam saat 18.00’e kadar motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkması tedbiren yasaklandı.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Yeni Şafak’tan ekonomi yönetimine reçete: 'Ekonomiye can verecek 6 adım'
Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdı: 'Türkiye küresel güç olma yolunda ilerliyor'
10 Kasım'da büyük ayıp: Kaymakam törene geç kaldı
Erdoğan ve Bahçeli haftalar sonra aynı karede
Taksim’deki 10 Kasım anmasında AKP çelengi bırakılmadı