Bütün dünya o davayı izlemişti; Depp: Hayatım pembe diziye döndü

ABD'li ünlü oyuncu Johnny Depp, eski eşi Amber Heard ile yaşadığı tartışmalı dava süreci hakkında konuştu.

Eski eşi Amber Heard’e açtığı karalama davası nedeniyle prestiji sarsılan ABD'li oyuncu Johnny Depp, kariyerinde yepyeni bir sayfa açmıştı.

Kötü günleri geride bırakan oyuncu, "Modi, Three Days on the Wing of Madness" adlı filmin yönetmenliğini üstlendi.

Yaklaşık 27 yıl sonra yönetmen koltuğunda oturan yıldız, San Sebastian Film Festivali'ne katıldı.

Depp, eski eşi Amber Heard ile yaşadığı hukuki mücadeleye gönderme yaparak "Sanırım hepimiz nihayetinde birçok şey yaşadık... Belki sizinkisi bir pembe diziye dönüşmedi, hatta televizyonda yayınlanmadı, ama hepimiz deneyimliyoruz ve bir şeyler yaşıyoruz" dedi.

Deep yönetmen koltuğunda

İtalyan Riccardo Scamarcio'nun başrolünü oynadığı "Modi" filmi, İtalyan sanatçı Amedeo Modigliani'nin hayatını konu alıyor.

Film, Modigliani'nin I. Dünya Savaşı esnasında Paris sokaklarında ve barlarında yaşadığı kaos dolu 48 saati anlatacak.

Filmde Riccardo Scamarcio, Antonia Desplat, Stephen Graham, Bruno Gouery, Ryan McParland, Luisa Ranieri ve Sally Phillips gibi isimler yer alacak.

Filmin en büyük sürprizi ise usta oyuncu Al Pacino. "Baba" filminin usta oyuncusu, filmde Fransız koleksiyoncu Maurice Gangnat'a hayat verecek. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

TOKİ 500 bin konut başvuru şartları, başvuru tarihleri ve ödeme planı
Cehennem Melekleri soruşturması: Necati Arabacı'ya yeniden tutuklama kararı
Bakanlık 'gizemli kutu' satışını yasakladı
Hapishane raporu: Tecrit derinleşiyor, tahliyeler keyfi biçimde engelleniyor
Suç ve Ceza Film Festivali 27 Kasım'da İstanbul’da başlıyor