Bursa'da bir otomobilde çakmak gazı kaynaklı patlama meydana geldi: 3 yaralı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir otomobilde patlama meydana geldi. Araçta bulunan 3 kişinin yaralandığı patlamanın çakmak gazından kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Şükraniye Mahallesi'ndeki bir otoparkta park halinde bulunan, içinde E.U., E.Ç. ve E.K.'nın olduğu otomobilde patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle otomobilin ön camı yerinden fırlarken, aracın diğer camlarında ve kaportasında hasar oluştu.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Patlamanın ardından kaçan E.Ç. ve E.K. daha sonra kendi imkanlarıyla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. E.Ç. ve E.K.'nın ellerinde ve yüzlerinde yanık oluştuğu öğrenildi. Hafif yaralanan E.U. ise ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Patlamanın yaşandığı otomobilin E.U.'nun ailesine ait olduğu belirlendi. Otomobilin içinde ve çevresinde çakmak gazı tüplerinin bulunduğu görüldü.

Patlamanın araçta bulunan çakmak gazı tüplerinden sızan gaz nedeniyle meydana geldiği değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Çırağan’da Açık Hava Düğünü Yapan Zengin, Kaç Liraya Yağmur Kovma Duası Yaptırabilir
Ekrem İmamoğlu'ndan mesaj: "Türkiye artık ayrımcılıkların değil, gerçek anlamda eşitliğin, kardeşliğin ülkesi olmalıdır"
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras AKP'ye geçiş iddialarını reddetti
İkisi de hasta: CHP'liye cezaevi, AKP'liye tahliye
6.1'lik Balıkesir depremi sonrası hasar tespit çalışmaları tamamlandı: Bakan Kurum son durumu açıkladı!