Bu yardım çığlığına duyarsız kalmayın! SMA hastası Eren bebeğin tedavisi için son 52 gün!

Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastalığı teşhisi alan Şehmuz Eren Akatekin, yaşam mücadelesi veriyor. Minik Eren'in Zolgensma ilacını alabilmesi için son 52 gün.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde yaşayan Davut ve Keziban Akatekin çiftinin 20 aylık bebeği Eren Akatekin, SMA hastalığıyla mücadele ediyor. 

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Zolengsma Gen tedavisi olması gereken Eren bebek için 2 milyon 132 bin 550 dolar toplanması gerekiyor. 

Son derece pahalı olan bu tedavinin masraflarını karşılayamayan Eren'in anne ve babası çocuklarını yaşatmak için sosyal medya üzerinden bir kampanya başlattı. 

Şu ana kadar 441 bin 888 dolar toplayan Akatekin ailesi, kalan 1 milyon 871 bin 662 dolar için hayır severlerden yardım bekliyor. 

Eren için açılan banka hesaplarına bağış yapılabildiği gibi, sosyal medya üzerinden açılan 'Eren'in hayat kumbarası' hesabından satılan ürünlerden alarak da bağış yapılabiliyor.

"OĞLUMUN HAYATINI KAYBETMESİNDEN ENDİŞE DUYUYORUM"

Oğlumun en kısa zamanda ilacına kavuşmasını istiyorum diyen anne Keziban Akatekin, "Bebeğimizi kurtarmak istiyoruz. Tek temennimiz bu. Bundan sonrası oğlum için olacak mı belli değil. 5 cihaza bağlı yaşıyor. 2 ay öncesine kadar burundan beslenebiliyordu ama artık sadece midesine açılan delikle besleniyor. Oğlumun cihazlardan kurtulmasını, sağlığına bir an önce kavuşmasını istiyorum. Kimseden yüksek bir bağış beklemiyorum. 10 lira, 20 lira demeden bağış yapılırsa çocuğum sağlığına kavuşabilir" diye konuştu. 

Eren'in 2 yaşına gelmeden Boston hastanesinde tedavi olması gerektiğini belirten anne, "Eğer 52 gün içinde parayı toplayamazsak Dubai ve Almanya hastaneleri için çabalayacağız. Ancak orada da kilo kriteri var. Bu sebeple bir an önce bu parayı toplamamız gerekiyor. Oğlumun hayatını kaybetmesinden endişe duyuyorum" ifadelerini kullandı. 

Ailenin iletişim bilgileri: 0541 552 87 12 - 0543 897 11 64 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 7-24 Nisan: Solucan deliğinin ve dijital Mad Max kıyametinin kapısını açan 17 gün
Osman Kavala'ya 2025 Özgürlük Ödülü: 'Umutlarımı yeşerten bazı gelişmeler var'
AFAD'dan olumsuz hava koşullarına ilişkin açıklama: 2 ölü, 33 yaralı
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde yeni gelişme: İzzet Yıldızhan tahliye edildi!
Üsküdar'da Noel Babalı provokasyon: Belediye suç duyurusunda bulunmuştu, karar çıktı