Boşanma aşamasında olduğu İbrahim Goncagül tarafından darp edilen kadın hayatını kaybetti

Osmaniye'de avukatlık bürosunda boşanma aşamasında olduğu eşi İbrahim Goncagül (27) tarafından öldüresiye darp edilen Meltem Goncagül, (23), tedavi gördüğü hastanede 10 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. İbrahim Goncagül ise tutuklandı.

Meltem Goncagül, boşanma işlemlerini gerçekleştirmek üzere avukatının bürosuna geldi. Avukatlık bürosuna bir süre sonra eşi İbrahim Goncagül de geldi. Boşanmak istemediği öne sürülen İbrahim Goncagül, Meltem Goncagül'ü öldüresiye darp etti.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Başına aldığı yumruk darbeleri ile ağır yaralanan Meltem Goncagül, ilk müdahalenin ardından ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Goncagül, buradan da Gaziantep’teki bir özel hastaneye sevk edildi. Burada tedavisi süren Meltem Goncagül, olaydan 10 gün sonra bugün yaşam mücadelesini kaybetti. Meltem Goncagül’ün cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Darp olayının ardından gözaltına alınan İbrahim Goncagül ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Site aidatlarına ilişkin yeni yasa mecliste
Darbedilen okul polisi ateş açtı, yanlışlıkla berberi vurdu
Suudilere BAE şoku: Sonun başlangıcı olabilir
İzmir’de itfaiyenin hızlı müdahalesi faciayı önledi
ABD'den dikkat çeken karar: Trump’lı 'America250' pasaportları geliyor!