Birce Akalay: Yasaklı maddeyi hayatım boyunca kullanmadım, itiraz edeceğiz

Birce Akalay, "Listede yayınlanan yasaklı maddeyi ise hayatım boyunca kullanmadığımı önemle belirtmek isterim. Adli Tıp raporuna (ki doğru ise) itirazda bulunacağız" dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı; çok sayıda şarkıcı, oyuncu ve sosyal medya fenomeni hakkında "Uyuşturucu madde kullanımına özendirmek" suçlamasıyla soruşturma başlattı.

Jandarma tarafından 8 Ekim'de sabah saatlerinde evlerinden alınan 19 ünlü isim, kan örneklerinin alınması ve ifade işlemlerinden sonra serbest bırakılmıştı. 19 kişiden 8 kişinin testinin pozitif olduğu tespit edildi.

Kan ve saç örneklerinde uyuşturucu madde tespit edilen Birce Akalay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Haberlere konu olan soruşturmanın gizlilik kararı olduğunu hatırlatarak, dosyaya ben ve avukatımın bile ulaşamadığı, tarafımıza herhangi bir belge ve bilgi iletilmediğini belirtmek isterim. Çeşitli haber kanallarında yayınlanan bazı raporların dezenformasyon amaçlı olduğunu, yayınlanan listede görünen maddelerin sadece düzenli kullandığım antidepresanlar ve ağrı kesicilerle ilintili olduğunu ve en önemlisi listede yayınlanan yasaklı maddeyi ise hayatım boyunca kullanmadığımı önemle belirtmek isterim. En kısa zamanda kendimden emin olduğum bu konularda avukatım vasıtasıyla sözde Adli Tıp raporuna (ki doğru ise) itirazda bulunacağımızı, bilgilerinize arz ederim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İstanbul'da son yağışlar sevindirdi, ama...
Muzların arasında saklamaya çalıştılar: Tonlarca kokain bulundu
ABD ile İran 1979’dan bu yana en kritik temas için masada
OpenAI CEO’su Sam Altman’ın evine molotoflu saldırı
Akranı tarafından katledilen 16 yaşındaki Mustafa’nın ailesine tehdit mesajları!