Bir sahte içki faciası daha! 2 kişi ölümle pençeleşiyor...

Bursa'da önceki gün üç gün kişinin sahte içki yüzden ölmesinin ardından iki yeni zehirlenme vakası yaşandı. Osmangazi ve İnegöl ilçelerinde hastaneye kaldırılan iki kişinin hayati tehlikesi sürüyor.

Olay, Osmangazi ilçesine bağlı Kuruçeşme Mahallesi’nde meydana geldi. Evinde içki içen Mehmet S. saat 04.30 sıralarında fenalaştı. Akrabalarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinde körlük yaşadığı tespit edilen Mehmet S., Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKELERİ SÜRÜYOR

Diğer olay ise İnegöl’ün Konurlar Mahallesi’nde yaşandı. Nereden aldığı tespit edilemeyen pet şişedeki içkiyi içen Kenan Ç., bir süre sonra fenalaşıp, körlük yaşadı. Zehirlendiği tespit edilen Kenan Ç., İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Mehmet S. ve Kenan Ç.nin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis iki olayla da ilgili soruşturma başlattı.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: “Kuymak”, “Hamsi” ve “Salah”… Bu üç kelimeyi hangi “Milli ve Yerli” gazetemizde okudunuz?
Emekli promosyonlarında Ağustos 2026 rakamları belli oldu: İşte banka banka güncel ödeme listesi
İngiliz radyosundan akılalmaz hata: Kral Charles’ın öldüğünü duyurdular
'1,2 milyon liralık gençlik iksiri' iddialarına Ajda Pekkan'dan yanıt
İSKİ'den Beykoz'un bazı mahallelerinde 10 saatlik su kesintisi duyurusu