Bir sağlık çalışanı daha... 33 yıllık hemşire koronavirüse yenik düştü!

Kayseri Devlet Hastanesi’nde görev yapan ve 25 Şubat'ta sağlık memuru eşi ile birlikte corona virüse yakalanan 33 yıllık hemşire Neşe Dalgıç, hayatını kaybetti.

Kayseri Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan 2 çocuk annesi Neşe Dalgıç ve sağlık memuru eşi İbrahim Dalgıç, 2 hafta önce yüksek ateş ve kas ağrısı şikayetiyle corona virüs testi yaptırdı. Sonuçları pozitif çıkan çift, evde tedaviye alındı. Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre; 3 gün sonra evde durumu ağırlaşan Neşe Dalgıç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

ACI HABERİ İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DUYURDU

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli şu ifadelere yer verdi:

“Covid can yakmaya devam ediyor. 33 yıllık çalışma hayatında insanların sağlığı için özveriyle hizmet veren, uzun süredir Covid-19 tedavisi devam ederken bile sürekli tedbirlere uyulması için uyarılarda bulunan, Kayseri Devlet Hastanesi personellerimizden Hemşire Neşe Dalgıç’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AKOM İstanbul için beklenen haberi verdi: Bu hafta hava nasıl olacak?
Alagöz Maden ve taşeron şirket şikayetçi oldu: Sekü protestocuları hakkında soruşturma
İstanbul'da 'Oh Be Dünya Varmış Derneği' üzerinden milyonluk vurgun: Çok sayıda gözaltı var
Hantavirüs dehşeti yaşanan gemide Türk YouTuber da varmış! Ruhi Çenet yaşadıklarını anlattı
Kirliliğine neden olan AKP’li vekilin maden şirketine 2.5 milyon TL ceza: 'Ruhsatları derhal iptal edilsin'