BionTech aşısının ikinci dozunu olmayı bekliyorlardı... Sağlık Bakanlığı'ndan bu mesaj gönderildi!

Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada BionTech aşısında aralığın 6-8 hafta olarak güncellendiğini duyurmuştu. İlk doz Biontech aşısını yaptıranlara SMS ile bilgi mesajı gönderilmeye başlandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada BionTech aşısında aralığın 6-8 hafta olarak güncellendiğini duyurmuştu. İlk doz Biontech aşısını yaptıranlara SMS ile bilgi mesajı gönderilmeye başlandı.

Sağlık Bakanlığı'ndan Biontech aşısı olanlara giden SMS şöyle:

Sayın K*** Y**** , Bilim Kurulumuz mevcut tecrübe ve kanıtlara dayanarak Covid-19 BionTech aşısının birinci doz ile ikinci doz arasındaki sürenin 6-8 haftaya uzatılmasının uygun olduğu yönünde karar almıştır. Bu itibarla yeni randevu planına göre randevunuzu yeniden planlayabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 7-24 Nisan: Solucan deliğinin ve dijital Mad Max kıyametinin kapısını açan 17 gün
Osman Kavala'ya 2025 Özgürlük Ödülü: 'Umutlarımı yeşerten bazı gelişmeler var'
AFAD'dan olumsuz hava koşullarına ilişkin açıklama: 2 ölü, 33 yaralı
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde yeni gelişme: İzzet Yıldızhan tahliye edildi!
Üsküdar'da Noel Babalı provokasyon: Belediye suç duyurusunda bulunmuştu, karar çıktı