Berke Özer destan yazdı: Tekrarlanan üç penaltıyı da kurtardı

UEFA Avrupa Ligi'nde Lille, Roma'yı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmada Berke Özer, hakemin tekrarlattığı 3 penaltıyı da kurtararak kalesinde gole izin vermedi.

UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Lille, deplasmanda Roma ile karşılaştı. Mücadeleye hızlı başlayan Fransız ekibi, 6. dakikada Hakon Haraldsson'un golüyle 1-0 öne geçti.

İlk yarı bu skorla sona ererken, 80. dakikada Roma penaltı kazandı. 81. dakikada topun başına geçen Artem Dovbyk'in şutunda kaleci Berke Özer gole izin vermedi. Ardından hakem penaltının tekrarlanmasına karar verdi.

Penaltıyı bir kez daha Dovbyk kullanırken, milli kaleci topu yine kurtardı. Belçikalı hakem Erik Lambrechts, Berke'nin önde olduğunu belirterek penaltıyı bir kez daha tekrarlattı.

Bu kez beyaz noktanın başına Matias Soule geçti ancak, milli kaleci 3. penaltı atışında da kalesinde devleşerek topun ağlarla buluşmasını engelledi.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Lille sahadan 3 puanla ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Yılbaşına iki hafta kala, bu ok işareti bizi nereye götürüyor?
Dezenformasyon ile Mücadele Merkezi Başkanı da ifadede
Başkent Üniversitesi’nden 2025 UI GreenMetric Dünya Üniversiteler Sıralamasında Büyük Başarı
4 ilde yasa dışı bahis operasyonu: Tehdit ve şantajla para aktarımı yapmışlar!
New York Times: 'Marmara'nın derinliklerinde ürkütücü gelişme'