Bergüzar Korel'in yeni projesi için değiştirdiği imajı Esra Erol'a benzetildi

Yıllar sonra ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Bergüzar Korel, yeni dizisi için imaj değişikliğine gitti. Saçlarını sarıya boyatan Korel'i, Esra Erol'a benzetenler oldu.

Kendisi gibi oyuncu Halit Ergenç ile mutlu bir evliliği ve üç çocuğu olan Bergüzar Korel, kızı Leyla’yı dünyaya getirdikten sonra ilk kez setlere döndü.

Nlife'ın derlediği bilgilere göre; dijital platformda yer alacak yeni dizisi için imaj tazeleyen Korel, 2024'te yayınlanacak projedeki karakteri için saçlarını kestirdi ve sarıya boyattı.

"Aynı Esra Erol"

Yeni imajını takipçileriyle paylaşan Bergüzar Korel'i görenler, ünlü ismi yakın dostu Esra Erol'a benzetti.

"Düğüm" adlı dizide "Neslihan Turhan" karakterine hayat verecek Korel'in paylaşımına "Esra Erol'a benzemiş", "Aynı Esra Erol", "Koyu renk saçla çok daha güzelsiniz" gibi yorumlar geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Savcılar, hakimler, savunma avukatları ve biz vatandaşlar: “İnsan avı” belgeselini mutlaka seyretmeliyiz
İmamoğlu çiftine Avrupa’dan “Cesaret Ödülü”: Zorbalığa karşı durma cesaretini gösterebilmeliyiz
İBB iddianamesinde ilginç bölümler: Kurultay konuşmaları ve tezahüratlar ‘CHP’yi ele geçirme delili’ oldu
İddianamede Erdoğan'dan 'ahtapot' alıntısı: 'Art niyet giriş bölümünden açık edildi'
İBB iddianamesinin hedefinde Özgür Özel de var: "Amaç CHP'yi ele geçirmek"