Beren Saat'ten gözaltına alınan oyunculara destek: Ben kefilim

Beren Saat, gözaltına alınan oyunculara ilişkin, "Hepsinin Türkiye'nin iyiliğini isteyen, yetenekli, iyi niyetli insanlar olduklarına ben kefilim" dedi.

Boykot çağrısı yapanlara ilişkin başlatılan soruşturmada aralarında oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu'nun da olduğu 11 kişi gözaltına alınmış, bazı oyuncular TRT’nin dizi kadrolarından çıkartılmıştı.

Oyuncu Beren Saat, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Oyuncu arkadaşlarımın projelerden çıkarıldığını, hesaplarına erişim engeli getirildiğini, gözaltına alındığını, soruşturmaların artacağını üzülerek öğreniyorum. 'Halkın kin ve düşmanlığa tahrik etmek' şöyle dursun, hepsinin Türkiye'nin iyiliğini isteyen, yetenekli, iyi niyetli insanlar olduklarına ben kefilim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Geçen Cuma Namaza Giden İki Muhafazakar Yazar Neler Gördü? Diyanet İçin Neler Yazdı?
30 Ağustos’taki tören öncesi Ankara’da olağanüstü hal!
Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programının yeni adresi belli oldu
AKP'li vekil rektörlüğünü yaptığı üniversitenin öğrencisi oldu
İSKİ açıkladı: İstanbul'da barajların doluluk oranında son durum