Baskın düzenledikleri evde giysi dolabını açan polis şaşkına döndü

Nevşehir’in Avanos ilçesinde elbise dolabına kurdukları düzenekle kenevir yetiştiren 2 kişi gözaltına alındı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Avanos ilçesindeki bir evde kenevir yetiştirildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Bu kapsamda eve operasyon düzenleyen ekipler, yatak odasında kıyafet dolabına kurulan düzenekle kenevir yetiştirildiğini belirledi.

Dolaptaki saksıların içinde yetiştirilen kenevirlerin, kurutulduktan sonra esrar maddesi elde edildiği öğrenildi.

Evde yapılan aramada ise, 12 gram kurutulmuş esrar, 1 tabanca ve 12 fişek ele geçirildi. Olayla ilgili O.Ç. ve O.G. yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyete götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Sayın Aile Bakanı size Kulaksız köyünden çok ciddi itiraz var
DMD hastası Yiğitcan’ın yardım çağrısı: “Bacaklarım çok ağrıyor…”
Necati Özkan’dan Şaban Sevinç’e mektup: “Hakikat yine kazanacak”
İstanbul Valisi Davut Gül'den belediyelere 'sokak köpekleri' uyarısı: 'Derhal ve eksiksiz yerine getirin'
İstanbul Fatih'te zincir marketin deposunda yangın