Bartın’daki maden patlamasında yaşamını yitiren Yasin Çelik'in babası: Sabaha kadar aradım, ölüsünü buldum!

Bartın’daki maden ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Yasin Çelik'in babası Ömer Çelik, oğlunun vefat haberini sabah saatlerine kadar öğrenemediğini söyledi.

Amasra Taşkömürü İşletmesi Müessesesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen patlamada 40 maden işçisi yaşamını yitirdi.

Yaşamını yitiren maden işçilerden Yasin Çelik'in (22) babası Ömer Çelik, çok üzgün olduğunu, oğlunun vefat haberini sabah saatlerine kadar öğrenemediğini söyledi.

"SABAHA ARADIM, ÖLÜSÜNÜ BULDUM"

Baba Çelik, "Sabaha kadar aradım, ölüsünü buldum. Bize sabaha kadar haber vermediler. Çocuğum akşam ölmüş" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Onursal Adıgüzel'i ziyaret etti
ABD başına 10 milyon dolar ödül koydu... Iraklı Ebu Ala kimdir?
5 soruda yeni düzenleme: 15 yaş altına sosyal yasağı hakkında merak edilenler
9 estetikle yüzünü değiştirip yeni hayat kurdu... Katil zanlısı 11 yıl sonra işçi servisinde yakalandı
İran, yarın itibarıyla İstanbul ve Maskat dahil dış hat uçuşlarına yeniden başlayacağını duyurdu