Banksy 3 günde 4 eser yaptı, biri çalındı

Sanatçı Banksy, son 3 gündür yaptığı eser paylaşımlarını 3 maymun ile sürdürdü. Dördüncü eseri kurt ise çalındı.

Sokak sanatçısı Banksy, geçtiğimiz günlerde açıkladığı keçi ve fil eserlerinin ardından yeni bir resmini daha doğruladı.

Son 3 günde üçüncü eserini paylaşan Banksy, bu kez Brick Lane üzerindeki bir köprüde üç maymunu çizdi.

Sanatçının son 3 gündeki eserlerinin ne anlama geldiği hakkında henüz net bir açıklama bulunmuyor.

Dördüncü eseri çalındı

Hayvan temalı serinin dördüncü çalışması, İngiltere'nin başkenti Londra'nın güneydoğusundaki Peckham'da bir binanın tepesinde uluyan bir kurt oldu.

Banksy, kurdun siluetini bir uydu anteni üzerine resmederek, anteni akıllıca bir şekilde dolunaya dönüştürdü. Ancak, eser birkaç saat içinde kimliği belirsiz maskeli iki kişi tarafından çalındı.

İnternette paylaşılan fotoğraflarda siyah kapüşonlu, mavi eşofman altlı, maskeli ve eldivenli bir adamın kaçarken eseri kolunun altında taşıdığı görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

CHP'li Avşar'dan Dilovası'nda meydana gelen patlama nedeniyle Bakan Işıkhan'a istifa çağrısı
CHP'li Nilüfer Belediyesi'ne soruşturmada yeni gözaltılar!
Çalışma Bakanlığı'ndan Kocaeli'ndeki yangın açıklaması: 7 kişi açığa alındı
Ertuğrul Özkök: TK003 New York Seferinin “Business” sırrı geçen hafta İzmir’de çözüldü
Ekrem İmamoğlu: Dünya tersine dönse de Ordu’nun dereleri tersine aksa da başaracağız