Bangladeş'te düğüne yıldırım düştü: 18 ölü

Bangladeş’te bir düğünde kalabalığın üzerine yıldırım düşmesi sonucu 17 kişi hayatını kaybetti.

Görsel güncel değildir.

(AA) Ülkenin kuzeybatısında yer alan Chapainawabganj bölgesine bağlı Shibganj kasabasında, Padma Nehri kıyısına yıldırım düştü.

Güvenlik yetkilisi Md Farid Hossain, AA muhabirine, kasabada gerçekleşen düğün sırasında, fırtınadan korunmaya çalışan kalabalığın üzerine yıldırım isabet etmesi sonucu 17 kişinin yaşamını yitirdiğini belirtti.

Hossain, aralarında damadın da bulunduğu, nehri tekne ile geçen 7-8 kişinin de yaralandığını ifade etti.

Hayatını kaybedenlerin 5’inin kadın olduğunu kaydeden Hossain, bu kişilerin kimliklerinin henüz belirlenemediğini söyledi.

Bangladeş Afet Yönetim Bakanlığı, ülkede bu yıl haziran ayına kadar yıldırım isabet eden en az 201 kişinin yaşamını yitirdiğini, 2020 yılında ise yıldırım nedeniyle 247 kişinin öldüğü bilgisini paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!