Balık tutmak için botla denize açılan Ali, akıntıya kapılarak kayboldu

HATAY'ın Samandağ ilçesinde balık tutmak için şişme botla denize açılan Ali Nail Gündoğan (23) akıntıya kapılarak, kayboldu.

HATAY'ın Samandağ ilçesinde balık tutmak için şişme botla denize açılan Ali Nail Gündoğan (23) akıntıya kapılarak, kayboldu. Sahil güvenlik ekipleri, talihsiz genci arıyor.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında, ilçeye bağlı Çevlik Bölgesi'nde meydana geldi. Oltayla balık tutmak için şişme bot ile denize açılan Ali Nail Gündoğan, akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Vatandaşlar durumu Sahil Güvenlik ekipleri ile jandarmaya haber verdi.

Ekipler, Gündoğan'ı bulmak için denizde arama-kurtarma çalışması başlattı. Gece boyu ve bugün devam eden çalışmalarda kayıp gence ve bota ulaşılamadı.

Haberi alan gencin yakınları ise sahilde bekleyişini sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Savaşın kilit noktasından gelen uydu görüntüleri korkuttu
İzmir’de kültürün rotası çiziliyor
ABD Gizli UFO Dosyalarını Açtı: İşte Şok Eden Detaylar
Telefonlarda Taksit Sayısı Artıyor! İşte Yeni Limit
Jeffrey Epstein’in ofisindeki tablo satışa çıkarıldı