Bakan Kasapoğlu ile maç izlemişti... Erzurumspor Başkanı Öneş koronavirüse yakalandı!

Geçen çarşamba günü Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile maç izleyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Başkanı Hüseyin Öneş’in koronavirüs testi pozitif çıktı.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Öneş, geçen çarşamba Türkiye ile Sırbistan arasında oynanan maçta Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ve kulüp başkanları ile şeref tribününde yer almıştı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Başkanımız Hüseyin Üneş’in Covid 19 test sonucu pozitif çıkmıştır. Başkanımızın karantina ve tedavi süreci başarıyla ilerlemekte ve kontrolleri düzenli bir şekilde yapılmaktadır. Kendisine acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!