AYM üyesi, 'Karıncalar fili çok kıskanır' paylaşımını sildi

AYM üyesi Kenan Yaşar, Can Atalay kararıyla ilgili olarak Yargıtay'a gönderme yaptığı iddia edilen sosyal medya paylaşımını sildi.

Yargıtay'ın Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay hakkında verdiği hak ihlali kararını tanımamasıyla ilgili tartışmalar sürerken, AYM üyesi Kenan Yaşar’ın sosyal medya paylaşımı gündem olmuştu.

'Karıncalar, fili çok kıskanır'

AYM üyesi Yaşar, kendisine ait X (Twitter) hesabnından şu paylaşımı yapmıştı:

“Karıncalar, fili çok kıskanır. ‘O canlıysa biz de canlıyız, o büyükse biz de büyüğüz’ derlermiş. Bir gün fil geçerken karıncalar filin sırtına atlamışlar. Fil silkinmiş, hepsi yere düşmüş, sadece biri kalmış. Yerdeki karıncalar, filin sırtındaki karınca için tempo tutmuşlar -Ez onu! Ez onu!”

Daha önce AKP’den milletvekili aday adayı olan Kenan Yaşar, Çorum Barosu Başkanı 2022 Ocak ayında AYM üyeliğine seçilmişti. Yaşar'ın bizzat Adalet Bakanlığı tarafından desteklendiği iddia edilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İzmir'de temiz Körfez için Gediz vurgusu
Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü davasında savcı mütalaasını açıkladı... 3 isim için tahliye talebi
Trump'ın Fed Başkan adayından 'rejim değişikliği' açıklaması: 'Amerikalılar bunu şüphesiz hissediyor'
'Süper Gıda' efsanesi çöktü mü? Uzmanlar uyardı: Boşa para harcamayın!
Spor yazarları Konyaspor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi: 'Galatasaray derbisini kazanmaktan başka yol kalmadı'