Aydos Ormanı'nda droneli denetim

Aydos Ormanı'nda orman yangınlarına karşın Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü ve zabıta ekipleri denetim yaptı.

AYDOS Ormanı'nda drone destekli denetim yapıldı.

Aydos Ormanı'nda orman yangınlarına karşın Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü ve zabıta ekipleri denetim yaptı. Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, drone ile havadan kontrollerini gerçekleştirdi.

Denetim kapsamında ormanlık alana kaçak giriş yapılıp yapılmadığı ve mangal ateşi yakılıp yakılmadığı da kontrol edildi. Ekipler, mesire alanlarına gelenlere broşür dağıtarak bilgilendirmelerde bulundu. Mesire alanına gelen Mehmet Bora, "İnsanlarımızın bilinçlenmesi lazım. Ormanlar ciğerimiz. Sadece ormanlar yanmıyor bütün canlılar yanıyor. İstanbul'da yeşile muhtacız" dedi. Feyzullah Koçak ise "Bu denetimlerin yapılması harika. Bu orman bize ait. Bu ormanları gözümüz gibi koruyoruz." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: “Kabe’de Hacılar’ın”, “Cüzi cami kaşesi” ne kadar?
Trump'tan Kral Charles'a büyük jest
Başaran Aksu 1 Mayıs ablukasında gözaltına alındı
Eski belediye başkanına hapis: Oğlunun cinsel istismar suçunu örtbas etmeye çalıştı
Trump’ın İran'a tanıdığı süre doluyor... ABD’li bir yetkili 'çatışmalar sona erdi' diyor