Aydın Doğan'ı sevindiren olay!

Dünya gazetesi yazarı Vahap Munyar, Aydın Doğan’ın büyük torunu olan Aydın Doğan Yalçındağ’ın sahibi olduğu BluTV'nin yüzde 35'inin Discovery Inc’e satılmasını yazdı.

Dünya gazetesi yazarı Vahap Munyar, Doğan Holding’in kurucusu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın büyük torunu olan Aydın Doğan Yalçındağ’ın sahibi olduğu BluTV'nin yüzde 35’inin satılasına Aydın Doğan’ın sevindiğini yazdı. 

Munyar’ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

“19 Ocak 2021 sabahı erken saatlerde Mehmet Ali Yalçındağ aradı:

- Beni çok mutlu eden bir gelişmeyi ön bilgi olarak paylaşmak istiyorum. Doğan'ın kurduğu BluTV'nin yüzde 35'ini dünyanın önde gelen medya ve eğlence şirketi Discovery Inc. satın alıyor. Açıklamayı bugün yapacaklar.

Nitekim birkaç saat sonra resmi açıklama geldi:

- Discovery Inc., BluTV'nin yüzde 35'ini devralıyor.

Doğan Holding’in kurucusu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın büyük torunu olan Aydın Doğan Yalçındağ, tümüyle kendi girişimi olarak 2016’da kurduğu BluTV’yi 2018’de Ortadoğu ve Kuzey Afrika’ya açmış, 10 bin saatten fazla yerli ve yabancı içerik sağlamıştı.

Aydın Doğan Yalçındağ’a mesaj yazıp sordum:

- Deden Aydın Doğan, BluTV’deki adımlarını yakından izledi mi? İlgilendi mi? Discovery ortaklığını nasıl karşıladı?

Şu yanıtı verdi:

- Dedeme yaptığım işleri hep anlattım, hep izledi. Discovery ortaklığı dedemi de çok mutlu etti.

Torun Aydın Doğan Yalçındağ, ‘yeni medya’nın iddialı patronları arasına girme yolunda emin adımlarla ilerliyor…”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Özgür Özel, Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir Zeyrek’i üniversite sınavına götürdü
Ankara'da lityum fabrikasında facia: Gaz sızıntısı nedeniyle 2 işçi hayatını kaybetti
Ata Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek: "Netanyahu durdurulup, derhal yargılanmalıdır"
“Kimse malına mülküne güvenmesin. Yarın ya da yarından da yakın hepinizin malına mülküne çökecek bu yasa”
İran devlet medyası: Cenevre görüşmeleri, diplomasinin önünü açabilir