Avcılar'da evli çift, bilinmeyen nedenle ilaç içerek yaşamlarına son vermek istedi.

İstanbul'un Avcılar İlçesi'nde bir ay önce Cihangir Mahallesi’nde bir ev kiralayan çift, bilinmeyen nedenle ilaç içerek yaşamlarına son vermek istedi. Kendilerinden geçmiş halde bulunan çift, hastaneye kaldırıldı.

Olay, Cihangir Mahallesi Kahraman Sokak’taki bir binada meydana geldi. Geçen ay kiraladıkları eve taşınan, bir yetişkin erkek çocukları bulunan S.H. ile eşi A.H. bilinmeyen nedenle çok sayıda hap içerek yaşamlarına son vermek istedi.

Bugün öğle saatlerinde annesi S.H. ile babası A.H.’nin uyanmaması üzerine odalarına giren çocukları onları hareketsiz bulunca, 112 Acil Servis’i aradı.

Kısa sürede gelen 112 ekibi ve polisler, evli çifti Avcılar’daki özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

Komşuları, çiftin geçen ay binaya taşındığını, zaman zaman kalabalık sayıda misafirleri geldiğini, intihar girişimine çok şaşırdıklarını söyledi.

(DHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Önceki gece siz Oscar törenini izlerken salonda kedi ve bale lobisi konuşuluyordu
İran'dan Türkiye açıklaması: Sahte bayrak operasyonu ihtimali var
Kremlin'den 'petrol' itirafı: Gelirimiz artar
Savaşta tansiyonu yükselten askeri sevkiyat: ABD, Hürmüz'e kara operasyonu mu düzenleyecek?
Uydu görüntülerine savaş engeli