Ata Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek: "Netanyahu durdurulup, derhal yargılanmalıdır"

Ata Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, "Netanyahu, Hitlerden daha kıyıcı, gözü dönmüş bir çılgındır. Yakalanıp yargılanmalıdır. Netanyahu, Yahudi halkının da içinde olduğu İnsanlık düşmanıdır" dedi.

Ata Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, "Netanyahu, Hitlerden daha kıyıcı, gözü dönmüş bir çılgındır. Yakalanıp yargılanmalıdır. Netanyahu, Yahudi halkının da içinde olduğu İnsanlık düşmanıdır" dedi. 

İsrail'in, İran'ı vurması sonrası iki ülke arasında başlayan karşılıklı saldırılar devam ediyor. Çatışmalı ortama ilişkin açıklama yapan Ata Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, İsrail'in kınanmasının yeterli olmayacağını bildirerek, şu açıklamalarda bulundu: 

"Netanyahu, Hitlerden daha kıyıcı, gözü dönmüş bir çılgındır. Yakalanıp yargılanmalıdır. Netanyahu, Yahudi halkının da içinde olduğu İnsanlık düşmanıdır. Bu yüzden, Netanyahu durdurulup, derhal yargılanmalıdır. 

Türkiye; Türk Devletleri Teşkilatı'nı ivedi toplantıya çağırmalıdır

İran da bir Türk ülkesidir. Tebriz ise yeryüzünde en yüksek Türklük bilincinde insanların yaşadığı bir şehirdir. Tebriz’e yapılan saldırı, Türklüğe de yapılmış demektir. Yeryüzü Türklüğü bu konuda sesini yükseltmelidir. Türkiye, Türk Devletleri Teşkilatı'nı ivedi toplantıya çağırmalıdır. Kürecik, İncirlik gecikmeden kapatılmalıdır." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İstisna ve Torpil Uygulaması Yurt Dışına Taştı
Operasyonların Hedefi Silah Tüccarları: Savunma Sanayiinde Çarpıcı İddialar
Ferdi Zeyrek'in kızı babası gibi mimar olacak
İngiltere'de 'sığınmacı otelleri' protestoların odağında
AKP’li Niğde Belediyesi’nin zabıtası “uyuşturucu madde satmaktan” tutuklandı