Aşkale adeta buz tuttu... Termometreler eksi 33'ü gösterdi!

Erzurum’un Aşkale ilçesinde etkili olan dondurucu soğuklar, günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İlçede gece saatlerinde termometreler eksi 33 dereceyi gösterirken, günün ilk ışıklarıyla birlikte hava sıcaklığının eksi 26 derece olarak ölçüldüğü gözlemlendi.

İlçede sabah saatlerinde işe gitmek için araçlarına yönelen yurttaşlar, donma nedeniyle otomobillerini çalıştırmakta güçlük çekti. Birçok araç soğuk havadan dolayı çalışmazken, yurttaşlar zor anlar yaşadı.

Yetkililer, özellikle sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulunurken, soğuk havanın önümüzdeki günlerde de etkisini sürdürmesinin beklendiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İstanbul'da bazı ilçelerde dolu etkili oldu
Bağımsız Maden İş Sendikası'ndan Başaran Aksu'nun tutuklanmasına tepki
Küba liderinden Washington’a meydan okuma: İstifa etmeyeceğim
İran Stratejik Dış İlişkiler Konseyi Başkanı Harrazi hayatını kaybetti
Başsavcılıktan 'Sumud Filosu' açıklaması: 35 şüpheli hakkında iddianame düzenledi