Asansör montajı yapan işçiler boşluğa düştü: 2'si ağır, 3 yaralı

Düzce’de yeni yapılan bir binanın asansör kabininin montajında 3 işçi, halatlarının boşalması sonucu boşluğa düşerek yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Düzce'nin Koçyazı Mahallesi Şehir Ömer Halis Demir Bulvarı üzerinde yeni yapılan 4 katlı binada meydana geldi.

İşçiler Halil İbrahim Korkmaz, İsmail Korkmaz ve Yasin Ayçiçek, asansör kabininin montajı için çalışma başlattı. Asansör kabinin halatlarının montajını yapmaya çalışan işçiler, halatların boşa çıkmasıyla asansör kabiniyle birlikte zemine düştü.

Asansörün düşmesinin ardından 3 işçi yaralanırken ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan işçiler, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan işçilerden Halil İbrahim Korkmaz ve İsmail Korkmaz'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İmamoğlu'nun babası ve oğlu ifade verdi: 'Bu paraların kaynağı aile birikimleridir'
Özgür Özel açıkladı: Dilek İmamoğlu'nun pasaportunu iptal etmişler
ABD’de uçak kazası... Çok sayıda ölü ve yaralı var!
Evlerinden çıkıp bir daha dönmediler... Anne ile oğlu her yerde aranıyor!
Hasan İmamoğlu ve Selim İmamoğlu Emniyet'te: İfade işlemleri başladı