Artı Gerçek'in X hesabına erişim engeli getirildi

Artı Gerçek haber sitesinin X hesabına bu gece erişim engeli getirildi. Siteden yapılan açıklamada diğer sosyal medya hesaplarının açık olduğu belirtildi.

Artı Gerçek'in X hesabına 5651 sayılı Kanunun 8/A maddesi uyarınca, 'millî güvenlik ve kamu düzeninin korunması' gerekçesiyle 7 Şubat itibariyle erişim engeli getirildi.

Bu nedenle Türkiye üzerinden X hesabına şu an için erişilemiyor.

Artı Gerçek'ten yapılan açıklamada konuyla ilgili hukuki tüm başvuruların yapılmaya devam edildiği belirtilirken, "Tüm haber içeriklerimize diğer sosyal medya hesaplarımızdan ve sitemizden erişebilirsiniz. Artı Gerçek olarak haber vermeye devam edeceğiz" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök yazdı | Şok: Milli gelirin yüzde kaçı “Tek Adam ve yandaşlarının” elinde
Öğretmenler Ayakta: 2 Günlük İş Bırakma Kararı Aldılar
Kahramanmaraş'ta okulda silahlı saldırı: 8’i öğrenci biri öğretmen 9 kişi hayatını kaybetti
Eşini darbeden sanığa 19 yıl hapis: Duruşma sonrası babası hayatını kaybetti
Göçmen faciası: 250 kişi kayboldu