AP milletvekillerine Türkiye tepkisi!

AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Türkiye ve Azerbaycan'a karşı "harekete geçilmesini" isteyen Avrupalı milletvekillerine tepki vererek, "Hareke geçmek' derken neyi kastediyorsunuz? Yapabileceğimizi yapıyoruz" dedi.

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, bazı Avrupa Parlamentosu (AP) milletvekillerinin Türkiye ve Azerbaycan'a karşı "harekete geçilmesi" talebi üzerine, milletvekillerine tepki gösterdi.

Borrell, Dağlık Karabağ'daki durum ve Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışmalar hakkında düzenlenen AP Genel Kurulu oturumunda milletvekillerinin konuşmalarını dinledikten sonra yapılan yorumlara ve değerlendirmelere cevap verdi.

Çatışmaların durması için ateşkes çağrısını, sivillerin korunmasını sürdüreceklerini belirten Borrell, "Sorunun çözümüne yapıcı bir katkı oluşturmak için Türkiye ile çalışmaya da devam edeceğiz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Türkiye’nin en yakışıklı erkeği Kadir İnanır mıydı?
AFAD açıkladı! Çanakkale'de 3.9 şiddetinde deprem
500 bin nüfuslu Yeşil Burun Adaları Dünya Kupası'nda namağlup!
Gülistan Doku soruşturması: Firari Umut Altaş hakim karşısına çıktı!
TGRT'de Kılıçdaroğlu'na eleştiri: Sen nasıl genel başkansın