Ankaralı Turgut'un bilinmeyen çocuğu ortaya çıktı

Ankaralı Turgut'un kızı Eylem Boran, babasının dini nikahlı eşinden bir çocuğu daha olduğunu ve onun da mirasçı olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz ay tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ankaralı Turgut'ın kızı Eylem Boran, katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

'Söylemezsem Olmaz'a konuşan Eylem Boran, ünlü türkücünün imam nikahlı eşinden bir kız çocuğu daha olduğunu ve bu çocuğun da mirasçı olduğunu söyledi:

"Babamın annemden 5 çocuğu var, ancak dini nikahlı eşinden bir kız kardeşimiz daha olduğunu öğrendik. O kardeşimiz de 16 yaşında ve mirasçı. Babam, Çorumlu olan bu kadınla dini nikah kıymış ve ona Ankara’da bir ev tutmuştu. Kardeşim hiçbir zaman babama nankörlük yapmadı, o yüzden o da hakkını alacak.

Habertürk'ün edindiği bilgiye göre, Ankaralı Turgut'un 6'ncı çocuğunun adı Ömür Su. 16 yaşında olan Ömür Su, Çorum'da yaşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Dünyanın en güzel şarap bardağını Türkler mi yaptı Avusturyalılar mı?
New York Times rezil oldu: NATO'nun açılımında skandal hata
Van'daki 5.2'lik deprem sonrası Naci Görür'den kritik açıklama: '7 büyüklüğünde deprem üretebilir ama...'
Kosova maçında aralarında geçen konuşmayı açıkladı: Orkun Kökçü'den Kerem Aktürkoğlu itirafı!
ABD ordusunda kriz: Terfiler durduruldu, komutanlar tasfiye edildi