Ankara'daki siyasi trafiği küçümseyici ifadeler kullandı! Ahmet Hakan: Kurayım bir parti de ortak basın açıklaması yapayım

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında muhalefetten siyasi parti liderlerinin görüşme trafiğini ele alırken küçümseyici ifadeler kullandı. Hakan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'le görüşen üç siyasi partinin liderlerinin "Kurayım bir parti de Kılıçdaroğlu ve Akşener’le ortak basın açıklaması yapayım" duygusuyla hareket ettiğini öne sürdü.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında muhalefetten siyasi parti liderlerinin görüşme trafiğini ele alırken küçümseyici ifadeler kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le yaptığı görüşmelere işaret eden Hakan, "Şu işe bakın: Minnacık partiler, oyları binde iki bile olsa..." diye yazdı.

Hakan sözkonusu görüşmeler üzerinden yaptığı "değerlendirme"sinde, Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi'nin birçok siyasetçide “Kurayım bir parti de Kılıçdaroğlu ve Akşener’le ortak basın açıklaması yapayım” duygusu uyandırdığını öne sürdü.

Hakan'ın yazısında ilgil bölüm şöyle:

"BU İŞTE BİR TUHAFLIK VAR

ÖNCEKİ günkü tablo şöyleydi:

*

Kılıçdaroğlu-Karamollaoğlu görüşmesi... Akşener-Babacan görüşmesi... Akşener-Davutoğlu görüşmesi...

*

Şu işe bakın:

Minnacık partiler, oyları binde iki bile olsa...

Liderlerle görüşüp ortak açıklama yapıyorlar.

*

Bana öyle geliyor ki...

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi...

Birçok siyasetçide...

“Kurayım bir parti de Kılıçdaroğlu ve Akşener’le ortak basın açıklaması yapayım” duygusu uyandırıyor.

*

Pek yakında...

Kılıçdaroğlu-Muharrem İnce görüşmesine... Kılıçdaroğlu-Sarıgül görüşmesine... Ümit Özdağ-Akşener görüşmesine...

Tanık olursak hiç şaşırmayalım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 70 yıllık bir taraftar olarak neden yine ve yeniden Aziz Bey’e oy vereceğim
ODTÜ Bahar Şenliği'nde yaşanan olaylara ilişkin inceleme başlattı
Marmaris'te Çıkan Orman Yangını Kontrol Altında
Jeffrey Epstein’in İntihar Notunda Kan Donduran Sözler! İlk Kez Ortaya Çıktı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 680 Sözleşmeli Personel Alacak