Ankara'da KPSS heyecanı

ANKARA'da, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) ortaöğretim oturumu yapıldı.

ANKARA'da, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) ortaöğretim oturumu yapıldı. Sınav, koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlerle gerçekleştirildi.

KPSS ortaöğretim oturumu, Ankara'da da yapıldı. Saat 10.15'te başlayan sınav için sabahın erken saatlerinden itibaren sınav merkezlerinin önüne gelen adaylar, koronavirüs tedbirleri kapsamında maske takıp, belirlenen noktalarda ellerini dezenfekte ettikten sonra içeri alındı. Burada adaylara ikinci maske verildi. Adayların aileleri ise salgın nedeniyle okul bahçelerine alınmadı. Sınav binasına girişler, saat 10.00 itibarıyla sona erdi. Saat 10.15'te başlayan sınavda, adaylara "genel yetenek" ve "genel kültür" testlerinden toplam 120 soruyu yanıtlamaları için 130 dakika süre verildi.

FOTOĞRAFLI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Haberal hoca Mısır'dan dünyaya seslendi: " Öldürmeyin, hayatı bağışlayın "
Ertuğrul Özkök: Kadınlar! “Erkeğin yaşı bölü 2 artı 2” dönemi kapandı. Yeni formül “Yaş eksi 5-10”… Amaaaa
Savaşın kilit noktasından gelen uydu görüntüleri korkuttu
İzmir’de kültürün rotası çiziliyor
ABD Gizli UFO Dosyalarını Açtı: İşte Şok Eden Detaylar