Aman dikkat! Meteoroloji saat verdi! 5 il için "kuvvetli yağış" uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın öğlen saatlerinden itibaren Erzurum, Kars, Ardahan, Bayburt ve Gümüşhane için kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurarak vatandaşları sel ve su taşkınlarına karşı uyardı.

Türkiye’nin birçok ilinde sel felaketi yaşanırken Meteoroloji’den yeni bir yağış uyarısı daha geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmede 5 il için sağanak yağış uyarısında bulunularak şu ifadeler kullanıldı:

“14.08.2021 Cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren Erzurum, Kars, Ardahan, Bayburt ve Gümüşhane’de yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Trump'tan Kral Charles'a büyük jest
Başaran Aksu 1 Mayıs ablukasında gözaltına alındı
Eski belediye başkanına hapis: Oğlunun cinsel istismar suçunu örtbas etmeye çalıştı
Trump’ın İran'a tanıdığı süre doluyor... ABD’li bir yetkili 'çatışmalar sona erdi' diyor
Doruk Madencilik işçileri Ankara'da 1 Mayıs alanında