Ali Türkşen hakkında flaş iddia! Siyasete geri mi döndü? Yeni adresi neresi?

İYİ Parti'de kısa bir süre siyaset yapan emekli albay Ali Türkşen Muharrem İnce'nin düzenlediği açık hava toplantısına katıldı. Türkşen'in İnce ile birlikte verdiği fotoğraf siyasete geri döndü iddialarını akıllara getirdi. Türkşen'in yeni adresinin Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi olduğu iddia edildi.

Kardak krizinde, SAT komandosu olarak görev yapan Ali Türkşen, Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi'ne katılığı iddia edildi.

Muharrem İnce'nin düzenlediği açık hava toplantısına katılan Türkşen burada İnce ile aynı kareye girdi.

İYİ PARTİ'DEN SİYASETE ATILMIŞTI

İYİ Parti'nin kuruluş sürecinde yer alan emekli kurmay albay Ali Türkşen, Kocaeli'nden milletvekili adayı olmuştu. İkinci sıradan aday gösterilen Türkşen, bir süre sonra İYİ Parti'nin aktif çalışmalarına katılamayacağını açıkladı.

Sonrasında Türkşen, İYİ Parti'den tamamen istifa ettiğini açıklayarak, parti yönetimine ağır eleştirilerde bulunmuştu. 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Yemini ediyorum, dünyanın en “kıl” patronu işte bu adam
Murat Gülibrahimoğlu'nun avukatından mahkemeye dilekçe: 'Sahte belgeyi dosyadan çıkarın'
Çin'de iki eski savunma bakanına idam cezası
50 yıllık kaleleri bir gecede yıkıldı: Starmer ağır hezimete uğradı
POS ile ödemede yeni dönem: O uygulama tamamen kaldırıldı