Ali Erbaş'ın damadı, "İsrail destekçisi" markaların temsilcisi

Damat Berat Şirinat’a ait olan ve 2007 yılında kurulan petrol ürünleri ile otomotiv alanındaki şirketin, “İsrail’e destek vermek” ile suçlanan markaların Sakarya’daki temsilcisi olduğu bildirildi.

Her fırsatta İsrail ürünlerine yönelik boykot çağrısı yapan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın damadı Berat Şirinat'ın "İsrail'e destek vermek" ile suçlanan markaların distribütörlüğünü yaptığı iddia edildi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, son olarak 6 Ekim’de Taksim Camii önünde İsrail ürünlerine yönelik boykot çağrısını yineleyerek, “Tüm alanlarda boykota devam edilmesi insan olmanın asgari bir gereğidir” demişti.

BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre, Erbaş’ın damadının ise boykot listesindeki iki ürünün bölge distribütörlüğünü yaptığı belirlendi. Damat Berat Şirinat’a ait olan ve 2007 yılında kurulan petrol ürünleri ile otomotiv alanındaki şirketin, “İsrail’e destek vermek” ile suçlanan markaların Sakarya’daki temsilcisi olduğu bildirildi.

Distribütörlüğün 2011 yılında alındığı, 2012 yılında ise şirketin, “Genel satış performansı Türkiye birinciliği” elde ettiği belirtildi. Öte yandan şirketin, markanın dünyada yalnızca 69 kişiye verdiği, “Elçilik kulüp üyesi” unvanına sahip olduğu da ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

“Çin işkencesi gibi” sözleri damga vurdu: İmamoğlu’ndan KİPTAŞ savunması
Öğretmenlerden 2 Günlük İş Bırakma Kararı: “Okul Güvenliği Sağlansın”
Haberal, yakın dostu Cindoruk’u son yolculuğunda yalnız bırakmadı
Şanlıurfa'da liseye silahlı saldırı: Rastgele ateş açtı çok sayıda kişiyi yaraladı! Saldırgan intihar etti
Hürmüz sonrası Körfez’de yeni kriz senaryosu! Suudi Arabistan’dan ABD’ye “masaya dön” çağrısı