Ali Babacan'ın uçağına merdiven çarptı, sefer iptal edildi

Ali Babacan'ın da içinde bulunduğu THY’nin Muş-Ankara uçağına, kalkış hazırlıkları sırasında merdiven çarptı. Uçağın kanadında hasar meydana gelmesi nedeniyle sefer iptal edildi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın da içinde bulunduğu THY’nin Muş-Ankara uçağına kalkış hazırlıkları sırasında merdiven çarptı.

Uçağın kanadında hasar meydana gelirken, sefer iptal edildi. Ali Babacan'ın, İstanbul aktarmalı olarak Ankara'ya geleceği öğrenildi.

"Hostes, 'Deprem oldu galiba' dedi"

Ali Babacan'ın basın danışmanı Ömer Şahin de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Muş - Ankara seferini yapan 16.50 uçağına binip uçuşa geçişi beklerken gürültülü ses ile büyük bir sarsıntı oldu. Hostes, 'Deprem oldu galiba' dedi. Ön kapı henüz kapanmamıştı. Hostesler dışarı bakınca gerçek ortaya çıktı: Merdiven aracı uçağın kanadına çarpmış ve hasar olmuş. Mecburi iniş yaptık ve bekliyoruz. Bakalım ne olacak? Bu arada park halindeki milyon dolarlık uçakların bu kadar basit kaza yaşaması normal mi" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

ABD ve Suudi Arabistan Irak’a hava saldırısı düzenledi: En az 20 ölü
Abdulkadir Uraloğlu açıkladı: Yabancı plakalı araçlar için yeni düzenlemeler
Yalova’da uyuşturucu operasyonu: Kırmızı bültenle aranan şüpheli yakalandı
Şırnak'ta feci kaza: 1'i çocuk 2 ölü, 2 ağır yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturması: Gençlik Merkezi Sorumlusu Tuğçe Güney tutuklandı